“Just Can’t Get Enough”: De kleine Rock-ster

In mijn laatste blog post liet ik foto’s zien uit een recente fotosessie van de kleine Toon met zijn mooie moeder Myra in Rotterdam. Maar ik was nog niet klaar!
Er zijn nog een paar portretten van Toon die ik graag in een extra post wil zetten. Ze hebben namelijk een aparte stemming, en ik heb er zelfs een speciaal effect voor verzonnen om dit te accentueren: een soort schijnwerper.

Mag ik jullie voorstellen aan de kleine Toon als rock-ster!
Hij is knap, kijkt gevoelig en stoer tegelijk, en heeft een dramatische maar ook charismatische uitdrukking. En vergeet zijn blonde krullen niet! Ik ben zeer onder de indruk van zijn uitstraling šŸ™‚

Artistieke portret van een klein jongetje met blonde krullen en expressieve donkere ogen. Hij heeft een uitstraling van een rock-ster uit de jaren tachtig.

Portet van een knap blond jongetje met expressieve ogen Portret van een stoer kijkend klein jongetje: zijn kapsel en kleding laten denken aan een rock-ster uit de jaren tachtig. portret van een klein jongetje met een zonnebril. Portret van een kindje met een zonnebril

Wat vinden jullie ervan?

Wil je ook een bijzondere fotosessie?Ā Bekijk mijn portfolio en leerĀ meer over mijnĀ diensten alsĀ professionele familie- en kinderfotograaf.Ā Ik werk vanuit regio Rotterdam en ben beschikbaar voor fotoshoots in geheel Nederland enĀ BelgiĆ«.