Winter Efteling

Ik hou nog steeds van sprookjes: ze spreken altijd tot mijn verbeelding. En wintervakantie gaat ook om magie. Ik was dus superblij toen mijn man me met kaartjes naar de Efteling verraste. Ik wist dat het een lange dag vol wandelen zou worden, maar ik kon mijn camera gewoon niet thuis achterlaten. Nou ja, met slechts één lens … en nu moet ik natuurlijk wat foto’s met iedereen delen!

lampjes op bomen in het donker

De Sprookjesboom in de EftelingDe Roodkapje voor haar oma's huisje Het Wolf figuur in de Efteling Een plein in de winter EftelingMagische lichtjes in de Efteling in de avond De Efteling pagoda in de avond Lichtjes op de bootjes in De Efteling in het donker Een uitzicht van boven Een panorama van boven De lantarens in De Efteling in de avond De lichten van Fata Morgana van De Efteling park in het donkerWat heb ik van deze fantastische dag genoten! Van het wandelen door het Sprookjesbos, van de retro-achtige carrousels, allerlei attracties en gewoon van de magische sfeer. Zelfs de vogeltjes in het park zijn niet bang voor mensen. De watervoorstelling Aquanura was ook zeer indrukwekkend.

Ik heb ook iets voor mijn Portals fineart fotoserie gevonden (meer van deze serie is op mijn fineart website te zien).

Uit de Uit de

Ik moet zeggen dat de Efteling niet alleen leuk is voor een gewoon bezoek, maar ook een geweldige locatie voor een fotoshoot kan zijn. Of het nu om een kinderportret gaat, een gestileerde fotosessie voor een volwassene of om een leuke familiereportage, het park biedt allerlei bijzondere achtergronden en de juiste sfeer aan. Ik hoop stiekem dat mijn klanten de Efteling dit jaar als locatie zullen suggereren, zodat ik een excuus krijg om daar vaker te komen 🙂

Vraag je jezelf af, welke fotosessie bij jou past? Kijk dan eens naar enkele gedachten en deel ook je eigen ideeën!