Model Call

Je neemt je kinderjaren altijd met je mee

Wintertijd is vol magie die me altijd aan kinderjaren laat denken – van mezelf en ook in het algemeen.

Mijn nieuwe project gaat dan ook over herinneringen uit de kinderjaren. Als je wilt, mag je hier zelfs aan deelnemen!

Ik zal in het komend jaar een aantal portretten maken van 10 volwassenen – tussen de 27 en 90+ jaar oud – samen met hun eigen speelgoed van vroeger of andere objecten die herinneringen uit de kindertijd opwekken.

Wil je mijn model worden, je kinderherinneringen delen en een gratis portret van jezelf ontvangen?

model-call-olgarookphotography-2

Stuur me dan een email waarom je graag aan dit project deel wilt nemen (wellicht heb je ook een verhaal om te vertellen), en vergeet niet een snapshot van jezelf en je oude speelgoed of object bij te voegen.

Wil je mijn nieuws, fotografietips en model calls ontvangen, meld je dan aan op mijn homepage www.olgarook.com (onderaan het pagina). Je ontvangt ook een e-boek over portretfotografie als cadeau.