Novemberdromen: Romantische portretten in Rotterdam

Mijn recente post met foto’s uit een portretfotosessie ging over zonnige, bijna zomerachtige, momenten in november. Vandaag wil ik graag enkele herfstachtige foto’s uit dezelfde fotoshoot met jullie delen.

Toen we door een klein pittoresk natuurgebied wandelden, was het ontzettend leuk om steeds nieuwe verhalen met onze foto’s te creëren. We hebben in één fotosessie dan ook nostalgische, dromerige en door fashion geïnspireerde portretten gemaakt. Hier is een deel twee van deze reportage: de herfstdromen in het bos en op een klein strandje aan de Maasoever.

Nostalgisch zwart-wit portret van een Aziatisch meisje in een bos

romantisch en dromerig portret van een meisje in een herfstbos romantische foto van een meisje met een hoedje in een bos

zwart-witte foto van een meisje tussen twee dikke bomen

fashion-stijl foto van een meisje tussen de bomen Klassiek zwart-wit portret van een elegant gekleden jonge vrouw in de natuur klassiek portret van een elegant Aziatisch meisje zwart-witte foto van een meisje met het water op het strand: ze ziet er verloren uit foto van een stoer kijkend meisje die bij het water op het strand zit Door Audrey Hepburn geïnspireerd portret: zwart-witte mode-achtige foto van een meisje met handschoenen en een hoedje zwart-witte foto van een elegante jonge vrouw naast stenen en zand. nostalgische zwart-wit foto van een meisje zittend op een strand foto van een elegante jonge dame met hoedje en hoge hakken op een strand foto van een elegant gekleed meisje op een strand foto van een meisje met lange wimpers

romantisch en dromerig portret van een lief kijkend en elegant gekleed meisje op het strand foto van een dromerig meisje op een stand

foto van een meisje met een koffer naast een rivier dromerige foto van een meisje met een koffer bij de zee

Heb je ook zin in een creatieve fotoshoot? Bekijk mijn portfolio en leer meer over mijn diensten als professionele portretfotograaf. Ik werk vanuit regio Rotterdam en ben beschikbaar voor fotoshoots in geheel Nederland en België.