Een Winters Verhaal

Het voelt wellicht nog als herfst en soms zelfs als lente, maar het is wintertijd. En winter heeft zijn eigen schoonheid en magie, ook zonder opvallende sneeuwdecoraties.

Laat me wat foto’s uit een recente wandeling in de omgeving van Doorn met jullie delen. Ik wandel daar in de zomer en in de herfst graag door het bos. Maar ook deze tijd van het jaar heeft zo zijn charme. Ik geniet van de stilte en de meditatieve stemming die het brengt. Het wordt vroeg donker, en er komt een mooi “blauwe uur” licht met subtiele tinten en mysterieuze sfeer.

Hier is een fotoverhaal van deze winter, die dit jaar laat en stiekem arriveert en langzaam over de herfstbladeren in het bos loopt.

foto van een bevroren fontein

winter in een park foto van twee stoeltjes in een winter bos foto van een parksculptuur in een winters park een parksculptuur in een park foto van een tuinsculptuur in een bos foto van bladeren foto van een bos in de winter foto van een bos foto van een bos in de winter foto van een laan in een bos winterse foto van een laan en een huisje foto van een laan in een bos in de winter foto van een bos foto van een bos foto van een berkenbos foto van een trap in een bos foto van een trap naar beneden foto van een weg in een bos in de avond foto's van sierlijke klimopbladeren op een boom

Ik wens jou en jouw familie hele Vrolijke Kerstdagen en een Gelukkig Nieuwjaar!

Je commentaar is welkom! Wil je deze post delen?