De Tweelingzusjes: Fotoshoot Rotterdam

De tweelingzusjes Lotte en Femke wilden een bijzonder verjaardagscadeau aan hun moeder Inge geven. De meisjes wisten dat ze graag een mooi portret van de twee aan de muur zou willen hebben – het cadeau-idee hadden ze dus meteen.

Zwart-wit portret van twee achttienjarige meisjes

Een fotosessie buiten in de natuur sprak de zusjes het meest aan; we hielden onze fotoshoot daarom in het Kralingse Bos in Rotterdam. Het was een prettige zonnige ochtend, en we maakten een kleine wandeling langs de Kralingse Plas – daar zijn hele mooie en poëtische plekken te vinden.

Het was superleuk om de zusjes te fotograferen. Kijk eens naar deze achttienjarige dames: wat zijn ze knap en wat hebben ze een mooie lach!

Foto van twee meisjes in een boom Zwart-wit portret van twee meisjes bij een meerFoto van twee zusjes bij de Kralingse Plasdromerig portret van twee meisjes in een park foto van twee meisjes in een bos foto van twee zusjes in een herfstbos

Dank jullie wel voor deze vrolijke fotosessie, dames!

Leer meer over mijn diensten als professionele portretfotograaf in regio Rotterdam en geheel Nederland.