Verborgen Wonderland: Fotosessie in Natuurgebied Rotterdam

Het is winter. De winter heeft natuurlijk zijn charmes, maar ik wil toch nog even wat zon in mijn blog terugbrengen. Deze fotosessie wekt een bijna zomers gevoel op – je zou het bijna niet geloven dat het in plaats daarvan al november was!

Portret van een Aziatisch meisje in een bos tussen de bomen

De mooie Miss Ma had haar mastergraad bij de Erasmus School of Law voltooid en vond dit een perfect moment voor een bijzondere fotosessie – om zichzelf voor al het harde werken te belonen, haar fotocollectie te updaten en nieuwe portretten van zichzelf naar haar ouders in China te sturen.

Kleding is heel belangrijk voor een fotoshoot, en we hebben van tevoren meerdere outfits besproken en via email gedeeld. Onze locatie was natuurgebied De Esch aan de rand van Rotterdam – een gebied vol romantische en magische plekken, die uitermate goed bij onze foto’s paste. Soms leek het een soort verborgen Wonderland, met pittoreske bomen, paddestoelen, zelfs een “rabbit hole”.

Hier zijn enkele foto’s uit deze dromerige en poëtische fotosessie.

foto van een meisje in een bos foto van een meisje op een gevallen boom: ze heeft een wit jurk en heeft blote voeten foto van een verlegen meisje in een bos op een gevallen boom portret van een meisje in een bos: ze ziet er als een nimf uit. portret van een meisje met donkere haar in een bos romantisch portret van een meisje in de natuur foto van een dromerig meisje: ze zit in een bos met haar ogen dicht foto van een meisje die in een bos zit weg te dromen of te slapen foto van een meisje die door een laan in een bos wandelt Alice in Wonderland motief: een meisje zit voor een Kleurenportret van een jonge vrouw foto van een meisje bij een Dromerig portret van een meisje foto van een meisje in een bos met paddestoelen foto van een meisje in een bos dramatische foto van een meisje in een bos foto van een meisje in een bos romantisch portret van een meisje in een bos dromerig portret van een meisje in een bos foto van een meisje in een herfstbos foto van een meisje in een bos: ze draag een kort wit jurkje portret van een meisje met hoedje portret van een jonge vrouw met een hoedje

De foto’s aan het water doen aan zee denken, maar toch is het maar een klein pittoresk zandstrand aan de Maasoever. Laat de industriële achtergrond weg, en je krijgt een illusie van zee.

romantische foto van een meisje: ze zit in het zand en houdt een boekje in haar handen portret van een meisje die een boek op het strand leest romantische foto van een meisje bij de zee: ze houdt een boek in haar handen dromerig portret van een meisje bij de zee zwart-wit portret van een meisje romantisch portret van een meisje bij de zee Portret van een meisje op het strand: ze zit een boek te lezen

We hadden nog meer outfits en stijlen om mee te spelen – maar die zullen te zien zijn in mijn volgende post!

Leer meer over mijn diensten als professionele portretfotograaf in regio Rotterdam en geheel Nederland.