Tijdloze momenten: Artistieke kinderportret Rotterdam

In mijn vorige post deelde ik de foto’s uit de fotosessie met vierjarige Julian met jullie. Julian’s karakter heeft veel kanten, en dat kwam ook in onze reportage naar voren. De portretten vingen een hele reeks emoties, die de persoonlijkheid van de jongen laten zien. Ook hadden we een series van nostalgische, dromerige en retroachtige beelden. Ze laten Julian zien zoals hij nu is, in de magische gloed van zijn leeftijd. Hier zijn enkele van deze portretten.

Artistieke portret van een engelachtig jongetje met krullen

Vintage-achtige portret van een jongetje tussen de bloemenKleurenportret van een jongetje met een bos rode krullen portret van een klein jongetjenostalgische schilderachtige foto van een klein jongetje op een laan in een mooi park in Kralingen. nostalgische foto van een kindje op een laan in een park Retro-achtige foto van een kind met blode krullen Romantisch retro-achtig foto van een jongetje met engelenkrullen in een tuin retro-achtige foto van een kind met een speelgoedbootje bij een meertje Foto van een krullerig jongetje die met een speelgoedbootje speelt Zwart-wit foto van een kindje met een speelgoedbootje Romantisch en nostalgisch portret van een kindje met een madeliefje een bloemetje

De jaren zullen voorbij gaan, het jongetje met zijn gouden krullen zal opgroeien, maar deze foto’s zullen het sprookje van Julian’s kinderjaren steeds opnieuw blijven vertellen.

Wil je ook een bijzondere fotosessie? Bekijk mijn portfolio en leer meer over mijn diensten als professionele familie- en kinderfotograafIk werk vanuit regio Rotterdam en ben beschikbaar voor fotoshoots in geheel Nederland en België.