Bianca: Portretfotografie Nieuwerkerk aan den IJssel

Bianca wilde graag een persoonlijke fotosessie – om de muren met nieuwe portretten te versieren, bijzondere cadeau’s aan haar man en familie te geven, en om haar komende 50ste verjaardag te vieren. Wat een geweldige reden voor een fotosessie!

Natuurlijk en kleurrijk portret van een dame in een park

Onze locatie was Bianca’s prachtige tuin bij haar huis in Nieuwerkerk aan den IJssel, en het naastgelegen park.

Portret van een blonde vrouw tussen de bloemen Portret van een vrouw en een hond in de tuin Foto van een dame die door een park loopt romantisch portret van een rijpe vrouwFoto van een vrouw in een park naast een boom portret van een blonde dame in een park dromerig portret van een dame in een parkKlassieke portret van een dame

Het was een plezier om Bianca in beeld te brengen – tegelijk zo natuurlijk en stijlvol. Gefeliciteerd met je verjaardag, beste Bianca! Je bent fantastisch!

Leer meer over mijn diensten als professionele portretfotograaf.