Karakter en Kleur: Kinderreportage Rotterdam

De kleine Julian was bijna vier jaar oud en zou bijna naar school gaan. Zijn moeder Simone vond dit het perfecte moment voor een bijzondere fotosessie om de jongen op deze leeftijd te vangen.

Portret van een roodharig jongetje in een park

Simone heeft ook gevoel voor interieurdesign en wilde graag unieke en persoonlijke fotowerken aan de muren toevoegen. Ze was op zoek naar artistieke kinderportretten, die tegelijk sierlijk en natuurlijk zijn en het karakter van het kind vangen. En wat heeft Julian een hoop karakter! Met zijn gouden krullen ziet hij er uit als een engeltje, maar hij is altijd klaar voor een bengelachtig avontuur. We dachten daarom dat een fotosessie buiten het beste bij hem zou passen.

Klassieke vintageachtige foto van een kind met een open en gelukkig lach en sprankelende ogen

Vanuit Julian’s huis in Rotterdam Kralingen liepen we naar het pittoreske Arboretum Trompenburg. Het was een prachtige ochtend die bijna als een zomerochtend voelde. Julian liep rond en speelde met zijn ouders in de groene lanen. Het resultaat was een reportage vol mooie momenten, en met een reeks emoties en stijlen: klassiek zwart-wit, kleurrijk en levendig, dromerig en nostalgisch.

Hier zijn enkele emotionele foto’s van Julian in kleur en in zwart-wit, die ik graag met jullie wil delen.

klassieke portret van een krullerig jongetje met een vrolijke maar koppige uitdrukkingfoto van een jongetje met rode krullen Foto van een krullerig jongetje met een sarcastisch lach

foto van een kind, die met een bal speelt
vrolijk portret van een krullerig jongetje foto van een jongetje met rode krullenportret van een grappig krullerig jongetje foto van een jongetje die een gekke bek trektzwart-wit portret van een krullerig jongetje met uit bazige uitdrukking foto van een schreeuwend jongetje tijdloos portret van een krullerig kindje. De foto heeft een retro of ouderwetse uitstraling. Foto van een jongetje in een park foto van een jongetje die een grote taak probeert op te tillen Zwart-witte foto's van een klein jongetje die met zijn moeder speelt Foto van een lachend kindje Foto's van een krullerig jongetje die met zijn vader speelt foto van een kindje die eigenwijs kijkt alsof hij iets aan het verzinnen is tijdloos portret van een lachend krullerig kindje

Dank jullie wel voor deze prachtige dag, beste Julian, Simone en Onno!

Wil je ook een bijzondere fotosessie? Bekijk mijn portfolio en leer meer over mijn diensten als professionele familie- en kinderfotograafIk werk vanuit regio Rotterdam en ben beschikbaar voor fotoshoots in geheel Nederland en België.