Stad en Sensualiteit: Portretfotografie Den Haag

In mijn vorige blog liet ik foto’s zien van de mooie Marina in het Paleispark in Den Haag. Na het park maakten we ook een korte wandeling door de straten van Den Haag – en dit voegde weer een andere stijl en stemming aan onze fotosessie toe.

Artistiek zwart-wit portret van een jonge vrouw op een straat. Ze zoent haar eigen reflectie op een etalage.

Ik ben dol op reflecties in de etalages  (hier kun je mijn fineart project over reflecties in een vorm van een boek bekijken) en heb ze ook in de beelden van Marina gebruikt. Een soort dubbele schoonheid, een beetje ondeugend. Hier zijn enkele foto’s uit onze “urban collection”.

portret van een mooie vrouw op straat.

Zwart-wit portret van een vrouw op straat

Modeachtige portret van een vrouw voor een etalage Portret van een mooie vrouw poserend op straat voor een etalage Portret van een mooie vrouw voor een etalage Kleurenportret van een mooie jonge vrouw die haar reflectie in een etalage gaat zoenen Portret van een jonge vrouw op straat

Ben je op zoek naar een speciale fotoshoot? Leer meer over mijn diensten als professionele portretfotograaf in Nederland en België.