Nostalgische en romantische fotoreportage: Kinderfotografie Arnhem

Tijdloze foto van een kind op een oever die naar de golven kijkt.

Rita wilde een bijzondere fotosessie van haar drie jaar oude zoontje Collin, om het tijdloos sprookje van de kinderjaren in beeld te brengen. Ze was op zoek naar nostalgische en dromerige foto’s, zelfs met retrogevoel, die tegelijk de essentie van de zachte leeftijd van haar kind en zijn boeiende persoonlijkheid zouden vangen. Ik ben altijd blij om artistieke kinderportretten te creëren, en vond Rita’s idee erg goed.

Romantisch en vintageachtige stijl past goed bij Collin met zijn lange donkere krullen en expressief sprankelende ogen. Rita en ik bespraken van tevoren ook de kleding en accessoires, die bij een retro-achtige fotoshoot zouden passen.

Zwart-witte foto van een lachend kind die spontaan gaat dansen Retroachtige foto van een jongetje in een veld met een imposant herenhuis op achtergrond. De verdoofde tinten geven een vintage slag aan de foto. Vintageachtige foto van een jongetje in een veld. Op de achtergrond is een herenhuis te zien. De zachte kleuren geven de foto een retro sfeer.

Onze fotosessie vond plaats in Arnhem, in een veld en aan de rivieroever in de omgeving van Collin’s huis. Een vertrouwde locatie, perfect voor een natuurlijke en romantische sfeer. Onze kleine prins kon daar vrij rennen en rondspelen, maar ook wegdromen als hij de boten voorbij zag varen.

Het was een prachtige warme dag, en Collin had veel plezier met zijn moeder en zijn lieve nichtje Vanessa (ik zal nog een speciale post maken over Vanessa en Collin samen).

Onze fotosessie heeft bijzondere foto’s voor aan de muur geleverd, maar ook een mooi fotoboek met een nostalgische reportage.

Hier zijn foto’s uit onze verhaal over de kleine Collin.

Dromerige en nostalgische foto's van een jongen met een koffertje. Hij loopt door een veld en langs en rivieroever waar de boten varen. Romantische foto van een jongetje bij de rivier Romantisch en nostalgisch: een portret van een kindVintageachtige foto's van een knap jongetje met donkere krullen

Romantisch en Nostalgische foto van een jongetje in de zand naast een veldje Romantisch retroachtig portret van een jongetje op een stoeltje naast de rivier Dromerige foto van een jongetje bij de rivier Dromerige foto van een vrolijk klein jongetje die door een veld loopt Een romantisch portret van een klein jongetje Nostalgische foto van een jongetje die door een veld rent Vintage-achtige foto van een jongetje die stenen in zijn broekzak stopt Een romantische foto van een jongetje met retroachtige kleding in een veld Retroachtige foto van een klein jongetje met veldbloemetje in zijn handen. Retro stijl portret van een jongetjeDank je wel voor deze bijzondere dag, lieve Collin!

Zin in een bijzondere en authentieke fotoshoot? Bekijk mijn portfolio en leer meer over mijn diensten als professionele familie- en kinderfotograafIk werk vanuit regio Rotterdam en ben beschikbaar voor fotosessies in geheel Nederland en België.