Vriendschap en Glamour: Rotterdam vriendinnen fotoshoot

Ariadne, Astrid, Carla en Willemien kennen elkaar al sinds hun vroege kinderjaren en hebben net hun vijftig jaar vriendschap gevierd. Vriendschap van een halve eeuw – dat kunnen we zeker een gouden vriendschap noemen!

Een kleurenfoto van een groep elegante dames die aan het picknicken zijn.

De dames wilden dit bijzondere moment vieren met een leuke fotosessie en een picknick. Onze locatie was de Algerabrug in de buurt van Rotterdam. De vier vriendinnetjes groeiden op in Krimpen en in Capelle aan den IJssel. De Algerabrug was een belangrijk deel van hun dagelijks leven, bijvoorbeeld bij het samen naar school fietsen. Nu, net als toen, hebben de dames op de brug gelopen, maar deze keer zijn ze daarna met uitzicht op de brug gaan picknicken.

Vier dames poseren voor een brug Vier dames die lachend elkaar omhelzen. Stoere foto van vier dames bij een Land Rover. Zwart-witte foto's van vier dames op een brug Groepsportret van vier elegante dames.

Wat is een meisjesfeest zonder een taart? De taart was versierd met de oude foto’s van marsepein en was heel lekker! De elegante jurken van de dames maakten de dag nog vrolijker en kleurrijker, en voegden echte glamour aan de brug toe.

Foto's van een taart Foto van vier elegante dames die een feest met een gebak vieren Dromerige foto van dames op een picknick met tegenlicht. Groepsportret van elegante dames op een picknick Groepsfoto van vier elegant geklede dames

Onze fotoreportage heeft vier prachtige albums opgeleverd, die deze leuke dag vangen en voor altijd bewaren.

Ik ben heel blij dat ik deze bijzondere gelegenheid mocht fotograferen. Dank jullie wel, beste Ariadne, Astrid, Carla en Willemien!

Ben je op zoek naar een speciale fotoshoot? Leer meer over mijn diensten als professionele portretfotograaf in Nederland en België.