Zusjes Maurita en Flien: Kinderfotografie Den Haag

Voor de verjaardag van haar man Piet wilde Neks een verrassingscadeau voorbereiden: een collectie portretten van hun kleinkinderen. Dat is ongetwijfeld een bijzonder geschenk, en ik deed met veel plezier aan dit verrassingsproject mee!

spontaan en natuurlijk, maar ook klassiek portret van een lachend tienermeisje met wind in haar haar

De kleindochters Maurita en Flien wonen in Den Haag. Deze knappe zusjes zijn slim en artistiek. De veertienjarige Maurita houdt van muziek, wiskunde en sport. Flien is twaalf jaar oud en houdt van toneel, hockey en styling. De zusjes zijn ook elkaars beste vriendinnetjes!

We zouden natuurlijke en klassieke buitenportretten maken en hebben een kleine fotowandeling in de buurt van Den Haag gemaakt, waar de meisjes wonen. De dames bleken geboren fotomodellen! Laat me enkele foto’s met jullie delen.

Zwart-wit portret van een meisje Kleurenportret van een meisje Kleurrijk portret van een meisje onder een boom Portrait of a girl standing under a tree in a park Portret van een meisje in en park Nostalgisch zwart-wit portret van een meisje Portret van een meisje Portret van een meisje Zwart-wit portet van een vriendelijk lachend meisje Foto van twee zusjes samen in een park Zwart-wit portret van twee zusjes in een park

Dank jullie wel voor de prettige fotosessie, beste Maurita en Flien!

Bekijk mijn portfolio en leer meer over mijn diensten als professionele familie- en kinderfotograafIk werk vanuit regio Rotterdam en ben beschikbaar voor fotosessies in geheel Nederland en België.