De Drie Broertjes: Kinderfotografie Soest

In mijn vorige post vertelde ik over een bijzonder verjaardagscadeau: een reeks portretten van de kleinkinderen. Behalve de twee kleindochters in Den Haag hebben Neks en Piet ook nog drie kleinzoons in Soest wonen. Met deze jongens hadden we dan ook een aparte fotosessie in Soest, en dat was ook superleuk om te doen!

Vintage-achtige kinderportret in zwart-wit. Een lief en naïef kijkend jongetje met een ouderwets kapsel.

Theun, de middelste broer, bood aan om als eerste voor de camera te staan. De kledingkeuze en de styling van zijn kapsel waren Theun’s eigen idee! Ik ben helemaal weg van het nostalgisch retrogevoel, dat hij daarmee op wist te wekken. De oudste broer Pieter en de kleine ondeugende Gijs waren ook erg leuk om te fotograferen. Wat kunnen deze jongens geweldig aanstekelijk lachen, dat was echt een feest!

Klassieke portret van een jongetje: hij heeft een kwetsbare en lieve blik. Deze foto laat aan de jaren vijftig denken, er is iets ouderwets in de kleding, kapsel en houding van het kind. Klassiek en natuurlijk portret van een jongetje Natuurlijk portret van een klein blond jongetje in zwart-wit Foto van een klein blond jongetje Zwart-wit portret van een klein vrolijk lachend jongetje Portret van een schooljongetje Portret van een jongetje met een open glimlach Natuurlijk en klassiek portret van een lachend jongetje Foto van drie kleine broertjes samen in een speeltuin

Spontane en natuurlijke gezinsfotografie: foto van een gezin met drie kinderen in een speeltuin.

De grootouders en de ouders van de kinderen hebben de foto’s inmiddels ontvangen. Ik hoop dat deze portretten hen altijd veel plezier en een warme gevoel zullen blijven geven.

Bedankt voor deze vrolijke fotosessie, beste Pieter, Theun en Gijs!

Bekijk mijn portfolio en leer meer over mijn diensten als professionele familie- en kinderfotograafIk werk vanuit regio Rotterdam en ben beschikbaar voor fotosessies in geheel Nederland en België.