Stad en Stijl: Zakelijk portret in Rotterdam

Deze mooie dame is life coach in Rotterdam. Ze was op zoek naar nieuwe professionele portretten voor haar website en dacht na over een fotoshoot in de stad. Rotterdam met zijn dynamische, vriendelijke en kleurrijke straten en havens was de perfecte locatie voor onze fotosessie. Het resultaat is een reeks portretten, zakelijk, maar ook persoonlijk en fun. De elegante stijl van mijn model heeft ook een soort fashion flair aan de beelden toegevoegd, en dat vind ik erg leuk.

Portret van een elegante dame met kleurenlichten op achtergrond.

Kleurenportret van een mooie dame in de stad

Portretten van een elegante vrouw op straat

Portret van een zakenvrouw op straat in Rotterdam

Zakenportret met fashion flair: een stijlvolle vrouw met kleurenlichten op achtergrond

Zakelijk portret op terrasje in Rotterdam

Portret van een mooie en zelfverzekerde zakenvrouw op een terrasje in Rotterdam

Portret van een elegante zakenvrouw bij Leuvenhaven in Rotterdam Zakelijke portret van een elegante damen in het centrum van Rotterdam, in de kleurrijke industriële setting bij LeuvenhavenZakelijk portret in Rotterdam met industriële achtergrond

Dank je wel voor de prettige samenwerking!

Ben je op zoek naar een foto voor je website en social media? Leer meer over mijn diensten als professionele portretfotograaf.