In het Park: Kinderfotosessie Rotterdam

Zwart-wit kinderportret van een tweejarig meisje met donkere ogen

Sara’s klein dochtertje is twee jaar oud. Deze leeftijd is zo mooi, grappig, zorgeloos en onschuldig, maar gaat zo snel voorbij! Sara wilde dan ook een speciale fotoreportage om deze periode uit het leven van haar gezin voor altijd vast te leggen.

Onze locatie was het Park in Rotterdam. Het gezin woont in de buurt en gaat hier vaak wandelen; daarom was het een vanzelfsprekende keuze. De fotosessie was heel vrolijk: een kleine picknick, bloemen kijken en samen spelen. Hier zijn enkele foto’s uit deze reportage, en ik wil ze graag met jullie delen.

Foto van een lief klein meisje in een park Zwart-wit portret van een lachend tweejarig meisje Foto's van een zwart-witte reportage van een klein meisje in een park Foto's van een klein meisje die in een park speelt Nostalgische en grappige foto van een klein meisje met een bal in een park Gezinsportret: ouders met hun klein dochtertje tussen de bloemen in het park in Rotterdam foto's van ouders die met hun tweejarige dochtertje in het park in Rotterdam spelen

Bedankt voor de leuke fotosessie!

Bekijk mijn portfolio en leer meer over mijn diensten als professionele familie- en kinderfotograafIk werk vanuit regio Rotterdam en ben beschikbaar voor fotosessies in geheel Nederland en België.