Hollands sprookje: Tulpenvelden en een magisch park

Yi en Dong komen allebei uit China maar hebben elkaar in Rotterdam ontmoet en zijn hier ook getrouwd. Ze trouwden in januari en besloten om een aparte “trash the dress” fotosessie in de lente te houden.

Romantisch portret van een Chinees stel in de bollenvelden

Yi en Dong wilden graag tussen de tulpenvelden van Lisse en de molens van Kinderdijk wandelen en, uiteraard, ook in Rotterdam zelf, waar hun liefdesverhaal ooit begon! Een ambitieus programma voor een dag – en het is ons goed gelukt om bij alle droomlocaties romantische foto’s te maken!

‘s-Ochtends vroeg stonden we bij een tulpenveld in Lisse. De lente is vroeg dit jaar, en veel bloemenvelden zijn al uitgebloeid. Gelukkig hebben Dong en Yi een dag van tevoren een veld vol prachtige rode tulpen gespot, dat nog volledig in bloei stond. Rood is de kleur van liefde en in Chinese traditie is dat ook de kleur van geluk! Perfect voor Yi en Dong!

Kleurrijke foto's van een Chinees bruidspaar in de tulpenvelden van Lisse Portret van een elegante Chinese bruid midden in een rode tulpenveld in Lisse Portret van een Chinees bruidspaar in de Nederlandse bloemenvelden

Toen we verder reden hebben we het kasteel Keukenhof gepasseerd en besloten we om in het park daar een fotowandeling te maken. Het park was zo romantisch met al die bloemen en bloesems!

Foto's van een romantisch stel in een park van het kasteel Keukenhof

Foto van een zoenend bruidspaar in een park

portret van een Chinees bruidspaar in een park

bruidsfoto's in het park van kasteel Keukenhof

portret van een romantisch stel in een park

Romantisch portret van een bruidspaar in een park

Romantische zwart-wit portretten van een Chinees bruidspaar in het park van kasteel Keukenhof

Portret van een elegante Chinese bruid naast pioenroos bloemen

Dromerige en romantische portretten van een elegante bruid in een park vol bloesems en bloemen

Foto's van een lachend en zoenend bruidspaar tussen de lentebloesems

En we hebben nog meer te delen! Wordt vervolgd!

Interesse in een authentieke loveshoot of bijzondere “trash the dress” reportage? Leer meer over mijn diensten als professionele portretfotograaf in regio Rotterdam en geheel Nederland.