Jules en Britt: Kinderfotografie Krimpen aan den IJssel

Vandaag wil ik graag wat foto’s delen van Jules en Britt. Hun moeders Esther en Wendy wilden voor Moederdag graag  een bijzonder cadeau aan de oma van de kinderen geven. Portretten van de kleinkinderen zijn altijd een perfect cadeau voor oma!

kleurrijk portret van kleine broer en zus

We hielden de fotosessie in Jules’ tuin en in de omgeving van zijn huis in Krimpen aan den IJssel. Jules en Britt zijn grote vrienden en spelen graag samen, dus hadden ze ook veel lol met de fotoshoot.Antiekachtige foto's van kleine zus en broer in een tuin op het platteland

Foto van kleine zusje en broertje met hoedjes in een tuin

Kleurenportret van kleine kinderen in de tuin samen

zwart-witte foto's van kleine broer en zus in een klein haventje

foto van lachende meisje en jongetje met hoedjes

foto van kleine jongen en meisje

foto van kleine jongen en meisje die elkaar omhelzen naast een boot in een haven

portret van een klein meisje naast een boot

portret van een klein jongetje

foto van kleine meisje en jongetje voor een paarse deur

Bedankt voor een leuke fotosessie, lieve Britt en Jules!

Ben je op zoek naar een authentieke fotoshoot voor je gezin en kinderen? Bekijk mijn portfolio en leer meer over mijn diensten als professionele familie- en kinderfotograafIk werk vanuit regio Rotterdam en ben beschikbaar voor fotosessies in geheel Nederland en België.