Lente fotoreportage in het park in Rotterdam

Reinoud en Nicolette zijn tien jaar geleden getrouwd. Reinoud wilde zijn vrouw een bijzonder cadeau voor hun jubileum geven – een fotoreportage van hun drie mooie kinderen: Valerie, Sebas and Rosalie. Nicolette houdt van natuurlijke en klassieke reportages in zwart-wit. Ze wilde graag dat de kinderen buiten zouden spelen, zodat ze zichzelf zouden kunnen zijn.

Kinderportret: een mooi blond meisje in tegenlicht

Onze keuze viel op het park bij de Euromast. Niet alleen is het een prachtig park, maar deze locatie wekt ook bijzondere herinneringen op bij de familie: tien jaar geleden vierden Reinoud en Nicolette hier namelijk hun huwelijksfeest – in het elegante Heerenhuys! Nu konden de kinderen hier rondlopen en hockey spelen. Op zo’n heerlijke zonnige lentedag was het park geweldig om te bezoeken, en de kinderen hadden veel lol. Laat me enkele portretten met jou delen: de romantische schoonheid Valerie, Sebas met zijn onweerstaanbare lach en de energieke Floralie, die steeds vrolijk rondjes liep!

Portret van een lachend jongetje

Portret van een klein meisje met een tevreden glimlach

Foto's van een jongetje met lieve vriendelijke lach

portretten van een klein meisje: ze geniet duidelijk van het feit dat ze geportretteerd wordt!

Portret van een jongetje met grappige en lieve glimlach

klassiek en romantisch portret van een blond meisje

dromerig foto van een klein meisje die door een veld loopt

Zwart-wit portret van een blond meisje met een zacht dromerig glimlach

Foto van twee meisjes spelend in een park

foto van lachende moeder en zoon

portret van een lief meisje in zachte en pure lentelicht, haar blonde haren vormen bijna een halo.

foto's van kinderen die samen in een park wandelen

foto's van drie kinderen samen in een park

zwat-witte foto's van spelende kinderen in een park

Dromerige foto's van een klein meisje in een park

Wat een mooi gezin! Dank jullie wel voor deze leuke dag!

Ben je op zoek naar een authentieke fotoshoot voor je gezin en kinderen? Bekijk mijn portfolio en leer meer over mijn diensten als professionele familie- en kinderfotograafIk werk vanuit regio Rotterdam en ben beschikbaar voor fotosessies in geheel Nederland en België.

2 Comments

  1. Anastasia Gaasenbeek 1 mei 2014 at 20:35 #

    Nice pictures, real emotions, well done!

    • Olga Rook 7 mei 2014 at 22:12 #

      Thank you, Anastasia!