Herinneringen van het Paradijs: bloemen op Vogue Italia

Het ruikt naar lente en ik ben zo blij om te zien hoe bloemen en bloesems plotseling verschijnen! Bloemen zijn altijd een enorme inspiratie voor me.

Recent heb ik een klein boeketje kievitsbloemen in een prachtige bloemwinkel in Schoonhoven gekocht. Ze waren zo kwetsbaar en poëtisch, bijna niet van deze wereld. Ik kon het niet helpen om ze in mijn werk te laten figureren.

De redacteurs van Vogue Italia vonden ze blijkbaar ook mooi – beide beelden werden geselecteerd voor de Best Of van PhotoVogue – en dat is, natuurlijk, heel leuk. Laat me deze “Herinneringen van het Paradijs”, zoals ik ze heb genoemd, met jou delen.

fritillaries-memories-of-paradise-Best-of-Vogue-OlgaRook

fritillary-memories-of-paradise-Best-of-Vogue-OlgaRook

Ik heb nog meer bloemen in mijn Vogue Italia portfolio gepubliceerd.

tulips-conversation-Vogue-Italia-OlgaRook

tulips-Vogue-Italia-OlgaRook

tulips2-Vogue-Italia-OlgaRook

Two-flowers-Vogue-Italia-OlgaRook

Al deze beelden zijn beschikbaar als kunstafdrukken in verschillend formaat, net als mijn andere fine art werk. Mocht je een afdruk willen bestellen, stuur me dan een email.

Best-of-Vogue-screenshot-OlgaRook

Best-of-Vogue-screenshot-OlgaRook-2

Geniet van de eerste lentedagen!

Schrijf je commentaar en deel deze post!