Familiefotografie in Zeeland

Eva en haar broer Michiel zochten een bijzonder cadeau voor hun ouders. Eva is een enthousiaste fotografe en vond dat een familiefotoreportage een perfect geschenk zou zijn. Wat is meer bijzonder dan samen van leuke momenten te genieten en daarna nog van mooie portretten aan de muur en van een fotoboek om al die momenten steeds opnieuw te kunnen beleven?

Foto van een familie op het strand. Ze zijn vrolijk en relaxed.Eva had een pittoreske locatie in gedachten: het park van het Westhove kasteel bij Domburg, niet ver van haar ouderlijk huis in het zonnige Zeeland. We hebben langs het historische kasteel gewandeld, in een park met een romantisch stenen bruggetje. Daarna liepen we door het bos naar de duinen en de zee. De zon was doorgebroken en gaf ons echte zomermomenten – in de laatste dagen van de zomer.

Romantische foto van een jonge paar. De kleuren zijn zacht en transparent en laten aan een aquarel schilderij denken.Romantische kleurenfoto van een stel: ze zitten op een stenen brug in een park.Foto van een lachend stelletje in een park.Foto van een lachend paar in een herfstpark.Foto van een gelukkig oudere paar: de man omhelst zijn vrouw en ze lachen.Foto van een oudere stel in een park: natuurlijk, vrolijk en vol liefde.groepsportret in een parkVrolijke familieportret in de duinen van ZeelandFoto van een familie bij de zee

Ontspannen familieportret bij de zee

Portret van een moeder en haar volwassene dochter in een park

Vrolijke foto van een moeder en haar volwassene zoon samen

Portret van een vader en zijn volwassene zoon

Portret van een vader en zijn volwassene dochter.

Groepsportret van ouders en kinderen: een oudere paar en hun volwassene zoon en dochter in een park.

Nostalgische foto van een vader en zijn volwassene dochter lopend door een groene laan in een park.Deze fotosessie en portretten moesten de warmte vangen, die de familie voor elkaar voelt. Het ging ook over de liefde van de drie paren voor elkaar. De ouders, Otto en Riet, Eva en Scott, en Michiel en Marieke. Liefde, romantiek, tederheid, lachen en plezier… Wat een mooie familie – ik ben blij dat ik al die kostbare momenten voor hen mocht vangen!

Van harte bedankt voor een prachtige dag!

Interesse in een fotosessie of familiereportage? Bekijk mijn portfolio en leer meer over mijn diensten als professionele portretfotograaf in regio Rotterdam, geheel Nederland en België. 

2 Comments

  1. Mike Culver 13 oktober 2013 at 17:21 #

    Great shoot, Olga. A good looking family!

    • Olga Rook 13 oktober 2013 at 18:32 #

      Thank you, Mike!