Sfeer en Stijl: Portretreportage Capelle aan den IJssel

Een persoonlijke portretsessie is een bijzondere ervaring en levert beelden, die voor altijd zullen blijven. Is het niet een perfect verjaardagscadeau – niet alleen voor anderen maar ook voor je drukke zelf? Een kleine onderbreking van het drukke dagelijks leven, een moment van plezier, mooie foto’s voor aan de muur, bijzondere geschenken voor familie en vrienden…

Klassieke zwart-wit portret van een mooie dame voor de spiegel.

Astrid wilde dat haar fotosessie natuurlijk en klassiek zou zijn, persoonlijk en stijlvol. We begonnen de fotoshoot bij haar thuis. Het was leuk om Astrid in haar eigen omgeving te fotograferen en de sfeer en stijl van haar huis te vangen. Astrid is een elegante en chique dame, en ik vind het geweldig, hoe haar beelden een soort fashion flair hebben!

Vintage style zwartwit portret van een dame naast een muur met foto's van Hollywood sterren zoals Greta Garbo en Audrey Hepburn/

Nostalgische kleurenportret van een elegante vrouw tegen een muur met fotolijsten.

Kleurenportret van een stijlvolle dame in haar interieur.

Sepia foto van een dame die voor de spiegel zit.

Sepia foto van een mooie vrouw die voor een baroque spiegel staat.

Maar dat was nog niet alles! Astrid reed haar witte cabrio naar de Maasoever. Het was een mistige en stille ochtend, een mooie auto op de weg, de Maas met zijn industriële elementen op de achtergrond… Weer een interessante scene voor een stijlvolle dame!

Kleurenfoto van een lachende elegante dame, die naast haar auto staat.

Zwart-wit portret van een mooie chique geklede dame die naast de weg voor haar auto staat.

Portret van een elegante vrouw naast de Maas op een mistige dag.

Gefeliciteerd met je verjaardag, Astrid! Het was fantastisch om met jou te werken!

Ben je op zoek naar een bijzondere portretten? Leer meer over mijn diensten als professionele portretfotograaf in regio Rotterdam en geheel Nederland.