Klassiek en Engelachtig

Vorig jaar had ik al kennisgemaakt  met Luisa, toen ik haar oudere zus Emilia voor haar Lentefeest fotografeerde. Luisa was toen drie jaar oud en wilde ook graag in beeld staan. Ze verraste me meteen al met haar bewuste en gracieuze manier van poseren.

Nu zijn er inmiddels drie jonge diva’s in dit leuke Belgische gezin! En dus reisde ik weer naar Amogies om de nieuwe baby te fotograferen, lieve Giulia. Op een gegeven moment, toen iedereen even bezig was, poseerde ook Luisa weer graag voor mijn camera.

Klassiek zwart-wit portret van een klein meisje met intelligente en serene blik.

Het resultaat is een prachtige serie van klassieke portretten. Deze jonge dame, die nog maar vier jaar oud is, is heel slim. Ze had zich tijdens mijn vorige fotobezoek al gerealiseerd dat haar kalme, serene blik mooi en onweerstaanbaar was – nog voordat ik dat tegen haar zei, voelde ze dat zelf al goed aan. Achter haar engelachtige uitdrukking schuilt  echter ook een bengeltje – Luisa heeft zeker een sterk karakter en eigen willetje!

Portret van een klein meisje: haar ogen zijn intelligent en vol aandacht.

Klassieke portret van een klein meisje met een subtiel glimlach.

Zwart-witte foto van een klein meisje met grote stralende ogen.

Foto van een klein lachend meisje.

Portret van een klein meisje zittend op een stoel. Ze heeft een zacht glimlach.

Portret van een klein meisje op een stoel. Ze is heel jong maar haar glimlach toont veel zelfvertrouwen aan.

Dankjewel voor deze mooie fotomomenten, mijn kleine muze!

Ben je op zoek naar natuurlijke en authentieke kinderfotografie? Bekijk mijn portfolio en leer meer over mijn diensten als professionele familie- en kinderfotograaf. Ik werk vanuit regio Rotterdam en ga naar de locaties in geheel Nederland en België.