Summertime: Jaarlijkse lifestyle fotoreportage met een Amerikaanse familie

Een jaarlijkse fotosessie is een mooie familietraditie en het is voor mij als fotograaf geweldig om daar deel van uit te mogen maken!

Vorig jaar heb ik een Amerikaans gezin gefotografeerd, dat tijdelijk in Nederland woont. Deze zomer hadden we weer een fotosessie om het jaar vast te leggen en nieuwe portretten van de kinderen en de familie samen te creëren. Ik vond het fantastisch om iedereen weer te zien: ze zijn zo leuk! Het is ook bijzonder om de kinderen te zien groeien.

spontane en vrolijke gezinsreportage

De familie is recentelijk van Rotterdam naar Limburg verhuisd, en ik heb ze in hun nieuwe huis opgezocht. We begonnen met wat foto’s van de familie en kinderen thuis. Kijk eens naar Jacqueline en Jack in de tuin, en naar Maya als ze viool speelt.portret van een klein meisje met een viool

portret van een liefdespaar portret van een klein meisje met vioolportret van een klein meisje met viool lifestyle reportage gezin lifestyle reportage gezin lifestyle reportage gezin lifestyle reportage gezinportret van een klein meisje met vioolgrappige gezinsfoto

Daarna hebben we een wandeling in het plaatselijke park gemaakt. Net als een jaar geleden brak plotseling de zon door, alsof we dat voor onze fotosessie hadden besteld. En ook deze keer hadden we weer veel lol. Weer hadden we bijzondere momenten van de vader en zijn zoons samen. De meisjes hoorden me iets zeggen over “boy power” en hier is hun antwoord: girl power! En natuurlijk “family power!” hadden we ook. Ik ben dol op deze kinderen! Ze zijn zo expressief!

lifestyle reportage gezin portret van een jongen jongensportretjongensportret foto vader en zoons foto vader en zoons girl power foto moeder met dochters foto moeder met kinderengezinsreportage park gezinsreportage park jongetjegezinsportretportret van een klein meisje met een zonnebril natuurlijk en dromerig kinderportretgrappig kinderportretgrappig kinderportret romantisch portret van een klein meisje krullen portret van een klein meisje thuis portret van een grappig meisje journalistieke familiereportagejournalistieke familiereportage journalistieke familiereportagejournalistieke familiereportage: kinderen aan het spelen

Wat een geweldige dag, van harte bedankt!

Bekijk mijn portfolio en leer meer over mijn diensten als professionele familie- en kinderfotograafIk werk vanuit regio Rotterdam en ben beschikbaar voor fotosessies in geheel Nederland en België.