Fotosessie in hartje Amsterdam

Jules wilde graag een bijzondere fotosessie laten maken samen met zijn moeder Truus en vriendin Barbara. Jules en Barbara verwachten nu hun eerste kindje, en Truus was bijna jarig. Een fotoreportage is een perfecte manier om een belangrijk moment vast te leggen en een speciaal cadeau te creëren!

Jules wilde iets unieks: geen traditionele studioportretten, maar een fotosessie buiten, die tegelijk een leuke ervaring voor hen allemaal zou zijn.

Jules en Barbara wonen in hartje Amsterdam, en we hadden dus meteen de perfecte locatie voor een ontspannen fotowandeling!

Portret van een stel bij een gracht in Amsterdam met een varende boot in de achtergrond.

We liepen langs de grachten en pittoreske, kleine straatjes, stopten bij cafeetjes en boetiekjes, maakten foto’s  te midden van de vrolijke stadsdrukte en ook op rustige plekjes. Het was bruisend, sfeervol en inspirerend op zijn Amsterdams, en we hebben veel gelachen.

Hier zijn enkele foto’s uit deze bijzondere reportage:

Familiefotografie in Amsterdam: een familie poseert op een brug met fietsen.

Foto van een zoenende paar naast een kanaal in Amsterdamfotoshoot-Amsterdam-OlgaRook - 4Foto van een familie liggend in de zon op een boot kade in Amsterdam.portret van een dame op een straat van AmsterdamFoto van een elegante dame op een Amsterdamse gracht.Grappige familiefoto: een jonge man zit op een brug, en zijn moeder en vriendin staan boven hem.Portret van een lachende paar op een brug in Amsterdam op een zonnige dag.Kleurenportret van een mooie blonde vrouw met fiets op een staat van Amsterdam.Familieportret op een terrasje in Amsterdam op een drukke zomerse dag.Foto van een mooie blonde zwangere vrouwFoto van een paar op de trap van een oud huis in Amsterdam.Foto van een stel die een houten paard in een antiek winkel bekijkt.Foto van een elegante dame.fotoshoot-Amsterdam-OlgaRook - 2Familieportret in Amsterdam.

Jules, Barbara en Truus waren fantastische modellen! We hebben allerlei portretten kunnen maken en ik heb enorm van deze fotosessie genoten. Wat een heerlijke dag, hartelijk bedankt daarvoor!

Interesse in een authentieke zwangerschap fotosessie, love shoot of bijzondere “trash the dress” reportage? Bekijk mijn portfolio en leer meer over mijn diensten als professionele portretfotograaf in regio Rotterdam en geheel Nederland.