Valentina en Alessia: Kinderfotografie Utrecht

Vandaag wil ik een aantal foto’s delen uit een recente fotosessie met twee lieve zusjes.

Valentina is bijna vijf, en Alessia is twee jaar oud. Hun ouders wilden de meisjes in deze prille leeftijd op de foto’s zetten, en dat deed ik heel graag!

Dromerige kleurenfoto van twee kleine meisjes die in een park in het gras met een boekje zitten.

Wij besloten om de fotoshoot in het Wilhelminapark in Utrecht te houden, vlakbij hun huis. We maakten een prettige wandeling door het park met zijn groene gras, water en pittoreske bomen. Een perfecte bezigheid voor een warme en zonnige ochtend! De meisjes speelden, en hadden zelfs een kleine picknick.

Hier zijn enkele foto’s:

Zwartwit foto van twee kleine meisjes: ze liggen op een picknickkleed in een park op een zonnige dag en hebben grappige gezichtsuitdrukkingen.

Foto van een kleine zusjes die elkaar een zoen geven.

Kijk eens hoe Valentina en kleine Alessia met een boek in het gras tussen de madeliefjes zitten. Is dat geen plaatje? Ik moet jullie wel verklappen, dat het boek in kwestie geen kinderboek, maar een heus volwassen kunstboek was! Valentina, die graag schildert en tekent, had dit boek naar het park meegenomen.

Portret van een klein meisje in een park. Ze zit in het gras tussen de bloemetjes met een boek. Het sfeer is nostalgisch en sprookjesachtig.

Foto van twee kleine meisjes in het gras op een zonnige dag: dromerig en idyllisch.

Zwartwit foto van twee kleine zusjes in het gras in een park. Ze kijken naar een grote witte eind die naast hun loopt.

Foto van een klein meisje die een madeliefje in een park plukt.

Portret van een klein meisje met een madeliefje die ze net heeft geplukt.

Zwartwit foto van een klein lachend meisje.

Zwartwit portret van een tweejarig meisje met een zacht en dromerig glimlach.

Zwartwit foto van een klein meisje.

Het was ontzettend leuk om dit gezin te fotograferen. Dank jullie wel voor deze fotowandeling, beste Anna-Maria, Jan, Valentina en Alessia!

Heb je ook zin in een bijzondere fotosessie? Bekijk mijn portfolio en leer meer over mijn diensten als professionele familie- en kinderfotograaf. Ik werk vanuit regio Rotterdam en ben beschikbaar voor fotosessies in geheel Nederland en België.