Zakelijk portret op locatie in Rotterdam

Zakelijk portret is een essentieel onderdeel van zelfpresentatie voor elke ondernemer of organisatie.

En als je een eenmanszaak hebt, ben je letterlijk het gezicht van je bedrijf. De manier, waarop je jezelf op je website en op professionele netwerken presenteert beïnvloedt, hoe de klanten jou en je bedrijf zullen zien.
Het juiste portret kiezen geeft je een kans om een goede eerste indruk te maken, jezelf te uiten en om een bepaald professioneel en persoonlijk beeld uit te stralen. Daardoor kunnen de klanten zich ook beter met jou verbinden.

Waarom zou je een conservatieve formele portretstijl kiezen als je een dynamisch en toegankelijk persoon bent en vooral met mensen werkt?

elegante en vrolijke zakenportret van een dame
Randy Dommerholt wilde graag nieuwe professionele portretten voor haar website laten maken. Ze geeft trainingen en adviseert op het gebied van communicatie, strategisch beleid, corporate education, en veel meer. Direct contact en een goede band met klanten is een belangrijk onderdeel van haar werk. Randy wilde dan ook dat haar beelden meer persoonlijk en natuurlijk zouden zijn en geen overgepolijste “commercieel-achtige” studioportretten.

We hielden een fotoshoot bij Randy’s kantoor in het centrum van Rotterdam, en het was heel leuk! Wij hebben en reeks portretten gemaakt (en konden zelfs een paar outfits wisselen), ook om aan haar ouders en partner cadeau te geven.

De portretten laten Randy’s karakter zien: een enthousiaste en betrokken dame met boeiende persoonlijkheid.

vrolijk portret van een jonge zakenvrouwvrolijk zakenportretelegante zakenfotozakenportret van een dame
Dank je wel voor deze fotosessie, Randy: het was geweldig om met je samen te werken!

Ben je op zoek naar een foto voor je website en social media? Leer meer over mijn diensten als professionele portretfotograaf.