De geheime kinderfotosessie in Rotterdam: Verrassingscadeau voor mama

Rene wilde een bijzonder verjaardagscadeau aan zijn vrouw Bettie geven: iets wat haar gelukkig zou maken en wat voor altijd zou blijven. Mooie portretten van hun schattige dochtertjes, Anna en Lara.

Maar dat was nog niet alles. De fotosessie moest geheim zijn, en de foto’s moesten voor Bettie een totale verrassing worden! Bettie zou op een mooie zaterdagmiddag van huis zijn, en dan zouden wij de fotosessie houden. De hele fotoshoot – of ten minste de foto’s – zouden geheim blijven tot de dag van haar verjaardagsfeestje.

Zwartwit portret van een tweejarig blond meisje.

Het is een uitdaging voor een vader om een fotoshoot met twee kleine meisjes van twee en drie te houden als hun moeder er niet bij is. Rene moest er bijvoorbeeld voor zorgen dat Anna en Lara de juiste kleren aan zouden hebben en dat hun haar in orde was. En Rene deed het allemaal geweldig! Ik was ook zeer onder de indruk van de mooie jurken die hij voor de meisjes had uitgekozen. Kijk maar hoe perfect ze Anna en Lara staan! De jurkjes zelf waren ook een verrassing – Rene heeft ze stiekem gekocht en Bettie moet ze nog zien!

Ik heb deze charmante, blonde prinsesjes gefotografeerd toen ze thuis aan het spelen waren. Hier zie je enkele foto’s:

Portret van een klein meisje in zwartwit.Kleurenfoto van een klein meisje met roze jurk

Portret van een klein humeurig meisje.

Portret van een klein lachend meisje

Foto van een lachend klein meisje: zij speelt op een bankje

Zwartwit portret van een lachend meisje met spraknkelijnde ogen

Foto in zachte warme pasteltinten: een klein blond meisje met een sinaasappel

Portretten in pasterlkleuren: een klein lief meisje met haren voor haar gezicht.

Foto van een klein meisje met een Teddy beer

Dromerige kinderportret in pasteltinten

Portret van twee kleine zusjes

Vandaag zijn de foto’s geen geheim meer: Bettie zal van Rene een serie luxe afdrukken en een speciaal ontworpen album krijgen met prachtige foto’s van hun dochtertjes.

Gefeliciteerd met je verjaardag, Bettie! Mijn complimenten met Anna en Lara – ze zijn geweldig! En met Rene, die zo’n bijzonder cadeau voor jou heeft bedacht. Dat is echt een geschenk uit liefde!

Ben je op zoek naar natuurlijke en artistieke kinderfotografie of reportage van je gezin? Bekijk mijn portfolio en leer meer over mijn diensten als professionele familie- en kinderfotograaf. Ik werk vanuit regio Rotterdam en ga naar de locaties in geheel Nederland en België.