Jazz en Stijl: fotoshoot zusje en broertje in Rotterdam

Asia en Keanu zijn zes en vier jaar oud, en zijn allebei ontzettend artistiek. Asia is niet alleen een kleine prinses en een geboren model, zoals je al uit de foto’s kan zien. Ze is ook een jonge filmmaakster (ze liet me de video’s zien, die ze van haar broertje heeft gemaakt) en een toekomstige TV presentatrice! En Keanu houdt van muziek en zingen. Papa – hij is supercool en een top voetbalspeler! – heeft Keanu op zijn vierde verjaardag een echte gitaar cadeau gegeven, en die past zo goed bij hem! Ik geloof dat elke band blij zou zijn om hem als bandlid te hebben. Ook heeft Keanu  mama’s fototoestel geconfisceerd en kijk eens wat een stijlvolle, jonge collega ik heb!

Klassieke zwartwit foto van een klein donker meisje achter de piano. Ze draagt mooie elegante kleren en heeft een dromerige romantische blik.

Klassieke retro-achtige portretten van kleine zusje en broerje die elkaar omhelzen. Ze zijn chique en elegant gekleed wat een extra tijdloze uitstraling aan de foto's geeft.

Zwartwit foto van kleine zusje en broerje: de jongen heeft een echte electrische gitaar en het meisje zit achter de piano.

Klassiek zwartwit portret van een klein donker meisje.

Klassieke zwartwit foto van een klein meisje achter de piano. Het meisje draagt mooie chique kleren en kijkt omhoog.

Zwartwit portret van een klein krullerig jongentje met een electrische guitar en een hoed.

Zwartwit portret van een klein jongentje met een guitaar: het kind kijkt in de lens met een ironische uitdrukking.

Kleurenfoto van een kleine krullerige donkere jongentje met een fototoestel in zijn handen. De jongen draagt klassieke kleren en een petje en heeft blote voeten. Warme kleuren, het sfeer en een piano achter de jongen laten denken aan de jaren twintig-dertig.

Foto's van kleine elegant gekledene kinderen die met een fototoestel spelen.

Mooie mama Esmeralda heeft veel ervaring als model en een televisiepersoonlijkheid. Ze heeft echt oog voor stijl – daarom kregen Asia en Keanu een heleboel fancy kleren om mee te spelen tijdens de fotoshoot. Het was een beetje een verkleedpartij of een concert en we hadden veel lol!

Klassieke zwartwit foto van een klein donker meisje voor een piano.

Modeachtige zwartwit portret van een kleine krullerige donkere jongentje met een chique pakje.

Zwartwit modefoto van een klein donker meisje.

Klassieke kinderfotografie: tijdloze zwartwit portret van een kleine jongentje met mooie krullen.

Dromerige kleurenfoto van een chique geklede krullerige jongentje in een heftstuin.

Artistieke kinderfotografie op locatie. Portret van een klein meisje in de tuin. Elegante kleren, zachte herfstkleuren, dromerige glimlach: serene en magische sfeer.

Klassieke kinderfotografie. Zwartwit retro-achtige foto van een klein mesije in een tuin. Ze draag aristocratische kleren, en het sfeer laat denken aan bijzondere omgeving.

Een closeup zwartwit portret van een klein meisje.

Kinderfotografie met een mode twist: foto's in de stijl van de jaren zeventig. Een klein meisje poseert met een zomerbril en zomerse kleren.

We hebben ook elk soort weer gehad: een zonnetje, regen en zelfs hagel! Toen het begon te hagelen, liepen de kinderen door de tuin, vingen de hagel in hun handen en riepen: “kijk, ijsblokjes!”. Kort daarna was het ineens weer zonnig en trokken we naar een park.

Kinderportret die laat denken aan modefotografie: een klein lachend meisje met een fancy hoedje.

Fashion-achtige portret van een meisje: ze draagt mooie jasje, hoedje en sjaaltje en poseert als een echte fotomodel maar blijft ook spontaan.

Esmeralda had een geweldig idee om Keanu ‘à la opa’ te fotograferen met een pet en een krant in zijn handen. De krant interesseerde Keanu nog weinig, maar de beelden zijn wel bijzonder geworden.

Charmente zwartwit portret van een kleine krullerige jongentje met een petje en een krant in zijn handen. Hij glimlacht en heeft lachende ogen en een beetje ondeugende blik.

Zwartwit nostalgisch portret van een kleine jongentje met een krant en een petje.

Kleurrijke foto van drie kleine kinderen die een teepartij in de tuin hebben.

Kleurenfoto van een zusje en haar kleine broerje achter de piano. De kinderen kwamen net naar binnen en hebben nog hun jassen aan.

Ik heb van deze ‘jazz sessie’ erg genoten!

Op zoek naar bijzondere kinderfotografie of lifestyle reportage van je gezin? Bekijk mijn portfolio en leer meer over mijn diensten als professionele familie- en kinderfotograaf. Ik werk vanuit regio Rotterdam en ga naar de locaties in geheel Nederland en België.