Familiefotografie buiten: Een herfstwandeling

Dymphna wilde een bijzonder cadeau aan haar ouders geven: een portret van haar en haar zus samen met hun gezinnen. Ik vind dat inderdaad een geweldig idee: de tijd gaat door, de kinderen groeien, maar de familiefoto’s op de muur zijn een blijvend teken van liefde.

Dymphna wilde haar fotosessie echt persoonlijk maken en koos ervoor om dat bij haar ouders’ thuis aan de dijk van de Rotte te doen. Dat is niet ver van Rotterdam en Den Haag, maar ligt echt temidden van een sereen Hollands landschap met velden, water en molens. Onze fotosessie is ook een kleine familiereunie geworden: een stukje taart samen, spelen in de tuin en een kleine wandeling op de dijk.

Zo’n fotoshoot gaat om de band en warmte binnen de familie, en ik geloof dat je dat in deze foto’s kan voelen.

Zwartwit familiefoto bij het water met een windmil op het achtergrond.

Zwartwit familieportret: vier volwassenen en twee kleine kinderen, iedereen vrolijk en lachend.

Zwartwit familiefoto: twee stellen met twee kleine kindjes. Iedereen lacht.

Kleurrijke familiefoto: twee vrouwen, twee mannen, een klein meisje, een baby en twee honden in de tuin. Spontane uitdrukkingen, relaxte niet geposeerde houding, gelukkig lachen - een perfecte familiefoto met veel interactie..

Kleurenfoto van twee gelukkige gezinnen met twee kleine kinderen in de herfsttuin.

Kleuren familiefoto: twee leuke gezinnen met een baby en een klein meije. Iedereen lacht.

Foto van een gezin op de trappen van een mooi landhuis.

Zwartwitte gezinsportret: een man, zijn vrouw en twee kinderen: een baby en een klein blond meisje.

Zwartwit portret van een klein blond meisje. Ze zit in de gras.

Foto van een stel achter de raam: de man wil zijn vrouw een zoen op haar wang geven.

Zwartwit foto van een lachende stel: de man houdt de been van zijn vrouw, zoals bij tango dansen. Een klein meisje die naast hun zit, kijkt omhoog naar de schoen van haar tante. Ze is verrast en onder de indruk.

Bedankt voor deze leuke ochtend, beste Dymphna en Arnoud, Leontien en Joris, en, natuurlijk, kleine prinses Josje en baby Stijn!

Op zoek naar een bijzondere fotosessie? Bekijk mijn portfolio en leer meer over mijn diensten als professionele portret-, familie- en kinderfotograafIk werk vanuit regio Rotterdam en ben beschikbaar voor fotoshoots in geheel Nederland en België.