Martin en Esther: Een Liefdesverhaal in Rotterdam

Een romantisch sprookje

wedding-Rotterdam-1

Nadat ze elkaar voor het eerst hadden ontmoet, wisten ze al snel dat ze voor elkaar gemaakt zijn: Esther, zo engelachtig en vrouwelijk en toch een sterke persoonlijkheid (ze werkt ook als een team leader bij een groot bedrijf), en Martin, een echte Viking (maar ook een IT expert en begaafd fotograaf). Een internationaal huwelijk, en de baby die binnenkort komt zal een mix van vier culturen krijgen: Nederlands, Indonesisch, Ests en Russisch!

Martin en Esther zijn echt een romantisch stel. Ze stralen liefde uit en zorgen voor elkaar – dat merk je voortdurend.

Na de ceremonie in het Stadhuis van Rotterdam is het pasgetrouwde stel in een stijlvolle auto gestapt – een witte Chevrolet uit 1932 – en naar het landhuis “de Oliphant” aan de rand van Rotterdam gegaan. Dat is een mooi historisch boerderijgebouw met kasteelachtige torentjes en een prachtige tuin. Op een warme nazomerse middag als deze was het een perfecte plaats om te zijn. En ook zeer geschikt voor een romantische fotosessie! Hier zijn enkele beelden van deze mooie dag.
rotterdamrotterdam-bruiloftbruiloft-rotterdam-16bruiloft-rotterdam-23 bruiloft-rotterdam1 bruiloft-rotterdam-18 bruiloft-rotterdam-19 bruiloft-rotterdam-14 bruiloft-rotterdam-1bruiloft-rotterdam-2 bruiloft-rotterdam-6 bruiloft-rotterdam-22bruiloft-rotterdam-7 bruiloft-rotterdam-9bruiloft-rotterdam-20bruiloft-rotterdam-8bruiloft-rotterdam-21bruiloft-rotterdam-3 bruiloft-rotterdam-12bruiloft-rotterdam-11 bruiloft-rotterdam-13

Geniet van jullie leven samen, beste Esther en Martin!

Op dit moment fotografeer ik geen bruiloften, maar je bent zeker op de juiste plaats voor een love shoot voor of na je bruiloft. Denk, bijvoorbeeld, aan een fancy “trash the dress” reportage: dat wil zeggen, een fotosessie na jullie bruiloft met de bruidskleding: er is volledige vrijheid van locaties en concepten! Bekijk mijn portfolio en leer meer over mijn familie- en kinderfotografie en portret foto shoots. Ik werk vanuit regio Rotterdam en ben beschikbaar voor fotoshoots in Nederland en België.