Schoonheid in het park: een Rotterdamse portretfotoshoot

Een schoonheid fotograferen is altijd een plezier. Een schoonheid vol creatieve ideeën fotograferen is helemaal een feest!

Een portret van een mooie blonde vrouw. Haar haren waaien in de wind, en ze glimlacht vrolijk.

Mijn naamgenote, Olga, is een energieke zakenvrouw. Ze werkt voor een grote multinational, vliegt over de hele wereld voor haar werk en heeft het druk, maar ze vindt ook tijd voor haar vrienden en sociale leven.

Olga wilde een bijzondere fotosessie, waarbij ze vooral gewoon zichzelf kon zijn, lol kon hebben en mooie beelden als herinneringen voor de toekomst kon creëren. Ze wilde het liefst natuurlijke omgeving als achtergrond, en dus kozen we Arboretum Trompenburg in Rotterdam als locatie.

Als vrouwen echt plezier willen maken, dan kan je vast ook wat mooie kleren verwachten! Olga houdt van een natuurlijke stijl, en we zijn dan ook begonnen met een casual look en jeans. Daarna volgden een elegante witte jurk, een chique zwarte chiffonjurk en een stijlvolle rode trenchcoat. Het was bijna een soort modeshow in het park en dat was erg leuk om te doen!

Hier zijn enkele foto’s uit deze fotosessie. Ik heb ervan genoten om met Olga te werken. Niet alleen omdat ze een natuurlijke schoonheid is, maar ik was ook zeer onder de indruk van haar creativiteit.

Portret van een mooie vrouw op een fraaie brug in een groene park.Romantische foto van een blonde vrouw die tussen de groene taken staat: ze vormen een soort kader voor de foto.Zwartwit foto van een lachende vrouw in de park.Zwartwit, Zwartwit portret van een charmante vrouw met lange wimpers.Zwartwit portret van een mooie blonde vrouw.Closeup foto van het gezicht van een mooie vrouw met grote ogen.Foto van een mooie blonde vrouw in een park op een bruggetje. Zij draagt een knalrode regenjas.Romantisch portret van een jonge dame met rode jas.Portret van een blonde vrouw onder een paraplu.

Ik kan niet alle looks in een blog post zetten. Dus check de volgende berichten: er komt veel meer!

Leer meer over mijn diensten als professionele portretfotograaf in regio Rotterdam en geheel Nederland.