Geluksmomenten samen

Een bijzondere fotosessie is een manier om je liefde voor je gezin uit te drukken, dacht Emel – moeder, echtgenote, management docente en gewoon een mooie vrouw. Emel’s zoontje Kaan is een echte jongen die van natuur van buitenactiviteiten houdt: een wandeling in het park was dus perfect voor deze fotosessie. Emel en de twee knappe mannen in haar leven – haar man Akib en Kaan – liepen door de groene paden van het Arboretum op een zonnige ochtend. Mooi gezin, mooie dag, mooie herinneringen die zullen blijven… Als Kaan opgroeit, zal hij naar deze beelden van zichzelf en zijn ouders kijken en de liefde en warmte voelen, waarmee hij altijd omringd wordt.

gezinsfotoshoot in een park in Rotterdam

gezinsfotoshoot in een park in Rotterdamgezinsfotoshoot in een park in Rotterdamgezinsfotoshoot in een park in Rotterdamgezinsfotoshoot in een park in Rotterdamgezinsfotoshoot in een park in Rotterdamgezinsfotoshoot in een park in Rotterdamgezinsfotoshoot in een park in Rotterdamgezinsfotoshoot in een park in Rotterdamgezinsfotoshoot in een park in Rotterdamgezinsfotoshoot in een park in Rotterdam

Leer meer over mijn familie- en kinderfotografie. Ik werk vanuit regio Rotterdam en ben beschikbaar voor locaties in geheel Nederland en België.

2 Comments

 1. Emel 30 september 2012 at 23:02 #

  Wow.. Kreeg gewoon tranen in mijn ogen bij het zien van deze foto’s. Je hebt mijn zoontje te weten fotograferen zoals ik hem zie.. Perfect, onschuldig en voor mij het meest dierbare.. Bedankt. Echt bedankt voor het vastleggen van deze mooie herinnering. Emel

  • Olga 1 oktober 2012 at 00:45 #

   Dank je wel voor je woorden, Emel! Ik ben gelukkig om ze te horen en jou blij te maken!
   Olga