Familiefeest, romantische stellen en vier generaties vrouwen in Rhoon

Wim and Agaath zijn vijfentwintig jaar getrouwd: een bijzondere mijljpaal! Reden voor een familiefeestje. Het bleek een heel heet weekend te zijn, maar gelukkig bood de tuin voldoende schaduw om van de dag te genieten.

Ik vond het zeer leuk om deze prachtige familie te fotograferen. Kijk naar deze stellen, zo vol liefde, en naar de kinderen. Er is zelfs een groepsfoto met vier generaties dames, is dat niet bijzonder!?

Hier zijn een paar beelden:

portret van een stel

portret van een oudere stel portret van een stel portret van vier generaties vrouwen in Rhoon familieportret in Rhoon familiefotografie Rhoon

Ik ben blij dat ik de foto’s kon maken, die de herinneringen en de sfeer van de dag zullen bewaren!

Leer meer over mijn familie- en kinderfotografie.