Een romantisch stel in beeld: Wendy en Chris

Chris en Wendy zijn een mooi stel uit Schiedam. Ze zijn inmiddels vijf jaar getrouwd, maar hen fotograferen leek wel een bruiloftsreportage. Zo vrolijk en romantisch! Het is ontzettend leuk om een stel te fotograferen, dat zo intens gelukkig, open en spontaan is. Het Kralingse bos was ook een prima omgeving voor deze fotosessie.

Een portret van een mooi romantisch stel in het bos. Hun gezichten zijn dichtbij elkaar: een moment voor een zoen.

De zon en de frisse wind van de Kralingse Plas, smaragdgroen van bomen, de lanen waar vibrerend licht door de schaduw breekt – dat zorgde allemaal voor een juiste stemming en een gelukkig en romantisch moment samen. Dank jullie wel, Wendy en Chris. Ik vond het geweldig om dat mooie moment voor jullie te vangen!

Een romantisch portret van een mooie man en vrouw op een wandeling in een park: de man heeft een zoen aan de wang van zijn vriendin.Een romantisch beeld van een mooi stel die elkaar gaat zoenen. De blonde haar van een vrouw vliegt mooi in de wind.

Interesse in een authentieke loveshoot of bijzondere “trash the dress” reportage? Leer meer over mijn diensten als professionele portretfotograaf in regio Rotterdam en geheel Nederland.

2 Comments

 1. Chris en Wendy 22 juni 2012 at 20:59 #

  Hoi Olga,

  De foto’s zien er fantastisch uit en ik kan niet wachten om de rest ook te bekijken.
  Wij vonden het ook een hartstikke leuke ervaring.

  Chris en Wendy.

  • Olga 22 juni 2012 at 22:19 #

   Bedankt, Wendy en Chris,
   er komt een hele leuke reportage!
   Groetjes,
   Olga