Kinderfotografie aan huis: een Prinses en de Tweeling

Portretten van de drie jonge karakters

In mijn vorige post heb ik over een recente fotosessie in België verteld. Het ging om portretten van Emilia die dag, en wij hebben een mooie fotoreportage met de kleine prinses gemaakt. Emilia heeft ook jongere broer en zus, Matteo en Luisa, die ook aandacht verdienen. Ze zijn een tweeling, maar zo verschillend! Natuurlijk, kon ik het niet weerstaan om ook van hen portretfoto’s te maken.

Een klassiek en nostalgisch portret van een klein meisje, die haar knuffelbeertjes omhelst.

Luisa heeft gekeken hoe ik haar zus fotografeerde en ging ook poseren. En hoe! Ik kon mijn ogen bijna niet geloven. Zulke bewuste, en tegelijk natuurlijke en artistieke manier van poseren is heel bijzonder voor een driejarige. Dat is zeker een bewijs van Luisa’s sterke persoonlijkheid en een aangeboren gevoel voor schoonheid. (Luisa’s kleine obsessie met nagellak in allerlei mooie tinten is waarschijnlijk ook aan dat gevoel voor schoonheid te danken).

Kleurenfoto van een klein meisje met een knuffelbeest.

Een portret van een klein meisje: mooi licht en mooi uitdrukking, zelg geposeerd.

Foto van een klein lief meisje op een bankje met een knuffel in haar handen.

Zwartwit portret van een klein meisje, die dromerig kijkt.

Portret van een klein meisje die tegelijk onschuldig en onduigend kijkt. Mooi zachte rozige tegenlicht.

Portret van een klein meisje die van achter een bankje ondeugend kijkt.

Ik had deze twee dametjes met artistieke talenten voor me staan en wist gewoonweg niet wie van hen nu te fotograferen!

Matteo is een heel positief klein mannetje, dat altijd lacht. Ik vind zijn nonchalante houding heel leuk, maar het was een uitdaging om hem in beeld te krijgen. Matteo reed namelijk de hele tijd rond in de kamer en het huis in een prachtig vintage trapdauto, dat vroeger van Emilia was. Hij was zo handig daarmee, dat ik hem bijna een rijbewijs zou geven. En buiten rijdt Matteo graag een zware tractor!

Portret van een klein blond jongentje, die graapig en ondeugend kijkt.

Foto van een klein blond jongenje, die op een grote antieke leunstoel zit.

Foto van een klein jongentje die op een kleine speelgoedtractor rijdt.

Drie kinderen, drie hele verschillende karakters! Ik vond het echt geweldig om hen te fotograferen. Bedankt, lieve Emilia, Luisa en Matteo!

Sfeervol portret van twee zusjes.

Kinderportret: drie kinderen op een bankje in hun woonkamer. Twee meisjes en een jongentje.

Heb je ook zin in een bijzondere fotosessie? Bekijk mijn portfolio en leer meer over mijn diensten als professionele familie- en kinderfotograaf. Ik werk vanuit regio Rotterdam en ben beschikbaar voor fotosessies in geheel Nederland en België.