Schoonheid en vrouwen: Het perspectief van jouw fotograaf

Eenvoudige wijsheid als best bewaarde geheim van mooi zijn

In mijn vorige blog post over portretfotografie en de link tussen de vrouwelijke identiteit en schoonheid heb ik mijn visie gegeven over wat – volgens mij – een vrouw onweerstaanbaar maakt: persoonlijkheid, zelfvertrouwen, zelfwaardering en vooral jezelf zijn.

sophia
Kort nadat ik die blog post geschreven had, kwam ik een mooi citaat van Sophia Loren tegen. Haar formulering komt dichtbij wat ik ook heb gezegd. Ik vond haar woorden zeer inspirerend en besloot ze op een mooie ecard te zetten en via Facebook te delen. Deze mooie quote prikkelde mijn nieuwsgierigheid en dus zocht ik naar andere interessante citaten over hetzelfde onderwerp. Ik was verheugd te ontdekken dat grote stijl- en schoonheidsiconen mijn visie delen: hoe je je van binnen voelt, dat je trouw bent aan jezelf en gelukkig bent met jezelf – dat is de magie achter schoonheid. Vaak denken we heel praktisch en concreet en blijven de ‘grote waarheden’ buiten ons directe aandachtsveld. Het is nuttig om ons hoofd af en toe te resetten en te zien wat echt belangrijk is.

Deze beroemde dames – Sophia, Audrey, Coco, Marilyn – spreken ook uit ervaring, dus waarom zouden wij daar ons voordeel niet mee doen!?! Ik heb daarom een aantal inspirerende citaten uitgezocht. Hier zijn enkele citaten die mij – en hopelijk ook jou –  inspireren.

audrey marylin coco

Als professionele fotograaf streef ik ernaar om je mooie innerlijke en uiterlijke zelf in authentieke beelden te vangen. Wil je jezelf eens in het zonnetje zetten of wil je je eigen schoonheid ontdekken – ik zou het erg leuk vinden om jou daarbij te mogen helpen met mijn camera!

Leer meer over mijn portretfotografie.